Voor onze Merino capsule werkten we samen met OLYMPIC GOLD MEDAL SPEED SKATER MARK TUITERT

Deze samenwerking weerspiegelt onze visie om een kledingstuk te creëren dat gemaakt is van 100% natuurlijke vezels dat langer fris en schoon blijft dan enig ander product op de markt. Gemaakt van RWS-gecertificeerde wol die het dierenwelzijn garandeert.

wist je dat...

Duurzaamheid is de rode draad in alles wat we doen

Daarom werden we verliefd op merinowol. Het is 6 keer sterker dan katoen. Elke vezel kan meer dan 20.000 keer worden gevouwen. Ter vergelijking: katoen breekt na 3.200 keer.

Merino houdt je warm in de winter en koel in de zomer

Dat maakt hem perfect voor koude winters en warme zomers! Bij warme temperaturen absorberen de vezels het vocht van je lichaam en verdampt het door de stof, waardoor je fris en koel blijft. In de herfst en winter houden de vezels warme lucht vast, waardoor je lekker warm blijft.

Het is sneldrogend

Door de toegevoegde FreshCore™-technologie nemen de vezels minder vocht op. Droog onze Merinos plat en ze zijn binnen de kortste keren klaar om te dragen!

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven

Op dit moment zijn 100.000 LABFRESH-klanten in 98 landen bezig met de indrukwekkende drievoudige combinatie van hard werken, hard spelen en fris blijven.

Wat ze zeggen?

Een frisse kijk op duurzaamheid

Als je kleren langer schoon blijven, bespaar je water, energie en de frustratie van het onderweg stress-kopen van een nieuw wit overhemd. Dat is beter voor de planeet, maar ook beter voor je portemonnee. Ka-ching!

Koop minder, draag meer