LABFRESH MAGAZINE 24'

AI ALL THE WAY...ALMOST

LABFRESH’s clothes are made using the latest in garment technology, so it’s only natural that the company also looks to the future when it comes to branding.

Wat is er veranderd in je levensstijl sinds je vliegende trappen hebt ingeruild voor spreadsheets?

In de ring staan en stoten, trappen en vliegende knieën uitwisselen met grote en sterke tegenstanders gaf me een vreemd soort spanning in m'n maag. Sinds ik niet langer een actieve sporter of een ringvechter ben, kan ik oprecht zeggen dat de overstap naar ondernemen de grootste verandering in mijn leven is geweest. Ik ben me ook meer bewust geworden van mijn stijl, mijn kleding, en het belang van duurzame mode. Dat is iets wat ik belangrijker ben gaan vinden naarmate ik volwassener werd.

Wat geeft je een zelfverzekerd gevoel?

De rekbare en comfortabele stof van deze broek. Omdat ik grote benen heb, was het een uitdaging om een goed zittende en comfortabele broek te vinden. Sinds de samenwerking met LABFRESH hoef ik me geen zorgen meer te maken over het vinden van de juiste broek.

SHOP THE LOOK

De lichtgewicht 4-way stretch stof maakt het de perfecte broek voor vakanties en warm weer. Gemaakt in samenwerking met drievoudig K-1 wereldkampioen zwaargewicht Remy Bonjasky. De stof stoot vlekken, kreukels en geur af. Gemaakt van (gerecycled) polyester en maizena.

Hoe ziet een normale dag in je leven eruit?

Ik sta vroeg op om naar de sportschool te gaan. Ik train en geef een paar lessen. Daarna beginnen we met zakelijke besprekingen in de sportschool of pendelen we van vergadering naar vergadering op verschillende locaties. Waar mogelijk haal ik mijn dochter op van school en breng haar naar dansles of breng haar broer naar voetbaltraining. Na de lessen op de Bonjasky Academy ga ik naar huis om tijd met mijn vrouw door te brengen.

Deze quote gebruik je vaak: "train hard, fight easy." Wat betekent het voor jou?

De uitdrukking "train hard, fight easy" betekent dat alles wat je doet, of het nu een gevecht is, een presentatie, of een doel dat je wilt bereiken: je maakt het makkelijk als je je op het ergste voorbereidt.

THE “THE FUTURE IS FRESH" - CAMPAIGN

Both Kasper and his co-founder Lotte Vink believe that the future has the potential to be a happy and bright place if we develop and use the proper technologies. In fact, for Kasper there is no alternative to that way of thinking. “We can’t stop living. Cutting back on flying and turning off the lights will only get us a small step in the right direction. What will be the major game changer is technology. The only way to save the planet is through creativity, new ideas and lots of technology.”

SHOP THE LOOK

WILL REAL-LIFE HUMANS BE OUT OF A JOB NOW?

“AI can do a lot . . . a lot. But we still need to show our real clothes on real people. And LABFRESH remains a company very dedicated to people and community, so we made an early decision to use real-life models and not AI-generated ones. The pictures in the campaign are therefore a combination of AI images and photos of real-life models. This, again, fits perfectly into the overall LABFRESH philosophy: Focusing on technology not for its own sake, but in order to make the world a little better for the living beings that inhabit it – first of all humans, but ultimately also the other living beings we share the planet with.”

SHOP THE LOOK