LABFRESH x REMY BONJASKY

In gesprek met Remy

Je werd drie keer kampioen K-1 World Grand Prix zwaargewicht. Zijn er overeenkomsten tussen kickboksen en ondernemen?

Zeker. Een vechtsporter zijn en de top te bereiken vereist focus, intelligentie, discipline, bereidheid om je aan te passen, en het doorzettingsvermogen om te bereiken wat je nastreeft. Dit zijn de basis elementen om een kampioen te worden binnen Ă©n buiten de ring.

Wat is er veranderd in je levensstijl sinds je vliegende trappen hebt ingeruild voor spreadsheets?

In de ring staan en stoten, trappen en vliegende knieën uitwisselen met grote en sterke tegenstanders gaf me een vreemd soort spanning in m'n maag. Sinds ik niet langer een actieve sporter of een ringvechter ben, kan ik oprecht zeggen dat de overstap naar ondernemen de grootste verandering in mijn leven is geweest. Ik ben me ook meer bewust geworden van mijn stijl, mijn kleding, en het belang van duurzame mode. Dat is iets wat ik belangrijker ben gaan vinden naarmate ik volwassener werd.

Wat geeft je een zelfverzekerd gevoel?

De rekbare en comfortabele stof van deze broek. Omdat ik grote benen heb, was het een uitdaging om een goed zittende en comfortabele broek te vinden. Sinds de samenwerking met LABFRESH hoef ik me geen zorgen meer te maken over het vinden van de juiste broek.

Hoe ziet een normale dag in je leven eruit?

Ik sta vroeg op om naar de sportschool te gaan. Ik train en geef een paar lessen. Daarna beginnen we met zakelijke besprekingen in de sportschool of pendelen we van vergadering naar vergadering op verschillende locaties. Waar mogelijk haal ik mijn dochter op van school en breng haar naar dansles of breng haar broer naar voetbaltraining. Na de lessen op de Bonjasky Academy ga ik naar huis om tijd met mijn vrouw door te brengen.

Deze quote gebruik je vaak: "train hard, fight easy." Wat betekent het voor jou?

De uitdrukking "train hard, fight easy" betekent dat alles wat je doet, of het nu een gevecht is, een presentatie, of een doel dat je wilt bereiken: je maakt het makkelijk als je je op het ergste voorbereidt.

Wat was je grootste uitdaging bij het vinden van de perfecte broek?

Voordat ik met LABFRESH ging samenwerken wilde ik vooral joggingbroeken dragen. Comfort Ă©n de juiste pasvorm vinden is moeilijker dan je denkt. Zeker als je een zwaargewicht kickbokser bent. Nu we deze broek samen hebben gemaakt, kan ik met een gerust hart zeggen dat dit de meest comfortabele broek is die ik ooit heb gedragen. En tegelijkertijd zie ik er goed gekleed uit.t.

Je zoon Cassius is een geweldige basketbalspeler aan het worden. Hoe is dat voor jou? Heb je ooit geprobeerd om hem aan het boksen te krijgen?

Het is geweldig dat mijn kinderen sporten en een sport beoefenen waar ze van houden. Cassius basketbalt, Dean voetbalt en Skye danst en kickbokst. Ik vind het fijn dat zij hun dromen najagen zoals ik dat ook deed toen ik hun leeftijd had.

Welke vechter moeten we dit jaar in de gaten houden?

In het boksen zou ik zeggen Anthony Joshua. Ik hoop dat hij het tegen Tyson Fury gaat opnemen. In Mixed Martial Arts is het Kamaru Usman, en voor Kickboksen Levi Rigters. Zoek deze jongens op Youtube als je de toekomst van het vechten wilt zien!

De ultieme stretch performance broek gemaakt in samenwerking met drievoudig K-1 wereldkampioen zwaargewicht Remy Bonjasky.

De lichtgewicht 4-way stretch stof maakt het de perfecte broek voor vakanties en warm weer. Gemaakt in samenwerking met drievoudig K-1 wereldkampioen zwaargewicht Remy Bonjasky. De stof stoot vlekken, kreukels en geur af. Gemaakt van (gerecycled) polyester en maizena.