6 REDENEN WAAROM MANNEN OVERSTAPPEN OP DE OVERHEMDEN VAN LABFRESH

door Bart Plaizier - 12.07.2018

Als man wil je altijd het beste - de innovatiefste Apple gadget, het mooiste Tag Heuer horloge en de nieuwste Tesla. Een Nederlandse startup heeft daarom het meest innovatieve overhemd op de Europese markt ontworpen. Dit zijn de 6 redenen waarom zo veel mannen overstappen op overhemden van LABFRESH.

1. De ochtend wordt je nieuwe favoriete moment van de dag.

Elke ochtend is het weer een uitdaging om met een wit overhemd schoon op kantoor aan te komen. Dit probleem is vanaf nu verleden tijd. De overhemden van LABFRESH zijn namelijk vlek- en vuilafstotend en daarmee kind- en ochtend-proof. Koffievlekken, baby ongelukjes en tandpasta klodders kunnen gemakkelijk worden afgespoeld. Je witte overhemd blijft schoon zonder je er ook maar een seconde zorgen over te hoeven maken.

2. Je ziet eruit als George Clooney en voelt je als Elon Musk.

Met een LABFRESH overhemd aan ga je de hele dag comfortabel en zelfverzekerd over straat. Je gaat van werkmeeting naar lunchafspraak, fietst van workshop naar diner, en dat alles zonder bang te hoeven zijn voor zichtbare zweetplekken en ongewenste geurtjes. Door de unieke zweet afstotende en antibacteriële werking van een LABFRESH overhemd zie je er de hele dag goed uit en leid je een fris en zorgeloos leven.

3. De shopping voorwaarden zijn uitstekend.

Niks geen 14 dagen garantie en betalen voor je retourzending. Bij aanschaf van een LABFRESH overhemd heb je een 1-jarige prestatiegarantie en kan je gratis verzenden en gratis retouren. Ook is het mogelijk eerst proberen, en later betalen.

4. Esquire, JFK Magazine en Quote liegen niet

Opscheppen is niet netjes, maar als Esquire, JFK Magazine en Quote over je schrijven maken we graag een uitzondering. Esquire tipt het LABFRESH overhemd als “dé oplossing voor zweetplekken” en volgens JFK zijn het “overhemden zoals Elon Musk ze zou ontwerpen”. Tsja, als de professionals het zeggen…

5. Ze zijn geschikt voor elk lichaam.

LABFRESH heeft de perfecte fit ontwikkeld op basis van data van 67.000 mannen. Het overhemd komt in twee fits en is gemaakt van premium katoen. 88% van hun klanten zeggen dat dit het beste shirts is in hun kast.

6. De overhemden zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Veel kledingbedrijven streven er naar, LABFRESH doet het ook echt. De overhemden worden geproduceerd in beste fabrieken van de EU, met de hoogwaardigste katoensoort (long-staple), en voldoen aan de strengste Europese wetgeving omtrent het gebruik van textiel (OEKO-TEX) en chemicaliën (REACH) in producten.

Kwaliteit zit hem in de details.

VLEK
AFSTOTEND

GEUR-
VRIJ

MILIEU-
VRIENDELIJK

TWO-WAY
STRETCH

PREMIUM
KATOEN

GEMAAKT
IN DE EU

Was minder. Draag langer. Blijf Fris.